Anneke Oosterwoud nieuwe fractievoorzitter Opsterlands Belang

Per 1 februari 2024 wordt het voorzitterschap binnen de fractie van Opsterlands Belang overgedragen. Jan van Dalen geeft dan het stokje over aan Anneke Oosterwoud. Natuurlijk blijft Jan actief als raadslid voor Opsterlands Belang, waarbij hij zich meer wil richten op inhoudelijke vraagstukken. Wij zijn Jan erkentelijk voor de toewijding en energie die hij heeft geïnvesteerd als fractievoorzitter naast zijn andere werkzaamheden als raadslid en vrijwilliger in Bakkeveen.

Anneke Oosterwoud (28 jaar jong en werkzaam bij adviesbureau BMC) heeft de afgelopen jaren respect opgebouwd met haar dossierkennis en enthousiasme. Ze is het jongste lid van de Opsterlandse raad en heeft een frisse kijk op zaken. We zijn ervan overtuigd dat Anneke de rol als fractievoorzitter goed zal vervullen.

Opsterlands Belang is met 5 zetels de grootste partij in de Opsterlandse raad. De partij bestaat inmiddels meer dan 50 jaar en is al meer dan 21 jaar coalitiepartij in de gemeente Opsterland. Het partijbestuur wordt voorgezeten door Bianca Fennema. Namens Opsterlands Belang is Marcel van Opzeeland wethouder in het college van B&W van Opsterland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.