Waarom zijn sommige Opsterlands Belang advertenties zo lelijk?

Dat komt doordat we geen subsidie krijgen om mooie reclames mee te maken.

De raadsleden van Opsterlands Belang betalen alles uit eigen zak waarbij alle raadsleden evenveel betalen. Alleen de wethouder moet iets meer aan de partij betalen. Zo sparen we door de jaren heen een mooi bedrag bij elkaar dat we dan bij de verkiezingen kunnen uitgeven.

OB-LC

Onze krant wordt onder regie van Sikke Marinus professioneel vormgegeven door een bedrijf uit Opsterland. Echter, om kosten te besparen, maken we soms ook onze eigen online advertenties met de hand door leken. Zo is de bovenstaande bijzonder lelijke advertentie gecreëerd door een van de fractieleden die helemaal niets van vormgeving afweet, maar toch uit kostenbesparing deze online advertentie heeft gemaakt voor de lokale gemeenteraadsverkiezingen van 2014.

Tja, dan is het resultaat dus ook niet zo gelikt als de campagnes van bijvoorbeeld de PvdA waar hun man uit Den Haag ieder half uur een dure reclamespot op omrop fryslân vult, wekenlang … u mag trouwens raden waar het geld voor die dure reclamespotjes op tv vandaan komt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.