Jan van Dalen uit Bakkeveen vrijwilliger in hart en nieren

Jan van Dalen is een grote steunpilaar van Bakkeveen en Opsterlands Belang.
Jan van Dalen is een grote steunpilaar van Bakkeveen en Opsterlands Belang.

Opsterlands belang wordt gedragen door mensen. Vaak mensen die betrokken zijn bij het wel en wee van hun dorp. Zij zorgen er met zijn allen voor dat de partij wordt gevoed, dat onze politici met beide benen op de grond blijven staan.

Jan van Dalen is hier een goed voorbeeld van. Op de achtergrond is één van de steunpilaren van de partij. Hij houdt van zijn dorp en in het verlengde daarvan dorpsgerichte en lokale politiek.

Jan staat op nummer 24 van de kandidatenlijst van Opsterlands Belang.

Balans

Jan van Dalen uit Bakkeveen zet zich graag in voor de gemeenschap. De inwoners en bezoekers van Bakkeveen waarderen dit. Jan is van mening dat Bakkeveen een leefbaar dorp is en zeker ook moet blijven. Voor hem is het belangrijk dat de ontwikkeling van nieuwe initiatieven in balans is met het draagvlak van het dorp en omgeving.

Omliggende dorpen

De vele activiteiten waar hij als vrijwilliger bij betrokken is zijn o.a.: de vlooienmarkt, de avond-4-daagse, de kerstwandeling, drie Provinciën Wandeltocht, dorpskrant de Slûswachter en www.bakkeveen.nl. Voor 2014 staat de organisatie van de Drie Provinciën Fiets-3-daagse op het programma. Jan vindt het belangrijk dat ook de omliggende dorpen profijt van de activiteiten hebben.

Jan & Jan Willem

De lokale politiek boeit hem;  ‘Daar kun je nog invloed op hebben’. Door tijdsgebrek lukt het hem niet om politiek actief te zijn. Dorpsgenoot Jan Willem Russchen, nummer 8 op de lijst van Opsterlands Belang, en Jan vinden de recreatie een belangrijke voorwaarde om het voorzieningenniveau van Bakkeveen en omgeving verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan de supermarkt en het zwembad met een sterke regionale functie. Jan ondersteunt Jan Willem graag met raad en daad; ‘Hij is mijn spits voor de regio.’

Meer weten over de mensen van Opsterlands Belang?

de mensen van Opsterlands Belang

ob-krant

verkiezingsprogramma

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.