Gezellige plakkerij tijdens campagnestart Opsterlands Belang

plak2Zaterdag heeft een 10 man & vrouw sterk plakteam van Opsterlands Belang de campagne opgestart.  Geen spectaculaire opening, maar gewoon een dagje hard werken.

In de bedrijfsloods van raadslid Hans de Jong werden honderd borden beplakt in de beproefde Opsterlands Belang stijl.

Zichtbaar

Zodra de lijm is uitgehard zullen de borden in de komende week worden geplaatst in de Opsterlandse dorpen. Er is doelbewust gekozen voor de bekende stijl met grote borden. Partijvoorzitter Hans de Jong;’Opsterlands Belang is een herkenbare en zichtbare partij. Dat is in het dagelijks leven zo, dat is tijdens deplak1 verkiezingscampagne zo. Mensen moeten weten wie we zijn en hoe ze ons kunnen vinden. We staan klaar als mensen om onze hulp of advies vragen en in de politiek laten we een stabiel en lokaal geluid horen. Met andere woorden, onze duidelijk zichtbare borden horen bij onze wijze van politiek voeren.’

Gezelligheid

De Jong had niet alleen het plakritueel van Opsterlands Belang voorbereid, hij zorgde ook voor het natje en het droogje. “Ik hou van gezelligheid,’verklaart De Jong. Het is altijd weer een happening als we hier van wethouder tot jongste steunfractielid met zijn allen actief zijn’.

Gerelateerde berichten

verkiezingsprogramma/kieslijst-2014

campagne-landelijke-partijen-klagen-lokale-partijen-doen-eigen-kracht

opsterlands-belang-betaalt-campagne-zelf

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.