Willemijn Bruining stopt als raadslid

Langs deze weg informeren wij u over het vertrek als raadslid van de gemeente Opsterland van Willemijn Bruining uit Gorredijk. De reden voor het vertrek zijn de toegenomen drukte in de werkzaamheden die Willemijn uitvoert voor de GGD/Veiligheidsregio en veranderingen in de privésfeer.

Wij bedanken Willemijn voor haar tomeloze inzet voor de inwoners van Opsterland namens Opsterlands belang in de gemeenteraad van Opsterland waarin zij zitting had van 2006 tot 2010 en sinds 2016 tot heden. Met Willemijn nemen wij als partij afscheid van een volksvertegenwoordiger pur sang. Wij betreuren haar vertrek maar respecteren haar keuze.

Wij wensen Jaco de Jong, beoogd opvolger als raadslid voor Willemijn, veel succes de komende periode. Ook Jaco brengt jarenlange ervaring mee, aangezien hij eerder al 8 jaar in de gemeenteraad heeft gezeten namens Opsterlands Belang.

Opsterlands Belang bestaat inmiddels meer dan 50 jaar en is al meer dan 20 jaar coalitiepartij in de gemeente Opsterland. De partij wordt voorgezeten door Bianca Fennema en namens Opsterlands Belang is Anko Postma wethouder in het college van B&W van Opsterland. Bij de laatste verkiezingen werd Opsterlands Belang de grootste partij in de raad van Opsterland met 5 zetels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.