Strengere regels voor Ureterper brengpunt tuinafval

groenafvalDe regels voor het brengen van groenafval bij het brengpunt aan de Mounleane 12 in Ureterp worden vanaf zaterdag 14 september aangescherpt.

Het blijkt dat er dit jaar een veel grotere hoeveelheid groenafval gebracht wordt, dan in vorige jaren. Om die reden worden de regels voor het brengen van groenafval aangescherpt.

De belangrijkste wijziging is de legitimatieplicht. Dit betekent, dat alleen particulieren van Opsterland hun groenafval kunnen brengen

Alleen particulieren.

Aan de Mouneleane 12 in Ureterp is een brengpunt tuinafval voor particulieren uit Opsterland.  Particulieren uit Opsterland kunnen gratis gebruik maken van dit brengpunt. De openingstijden zijn op zaterdag van 09.00-13.00 uur. Het Ureterper brengpunt is niet bedoeld voor bedrijven en mensen die niet in Opsterland wonen.

Klein groenafval

In Ureterp kunnen zaken als snoeiafval, gras, bladeren, etc. worden gebracht. Boomstammen, stobben en stronken worden niet geaccepteerd. Bij de milieustraat in Gorredijk kan men wel met het grotere groenafval terecht.

Maximum maat

Alleen personenauto’s met aanhangers van maximaal vier meter worden toegelaten bij het brengpunt in Ureterp. Overige voertuigen worden niet toegelaten. Voor meer info klik op nieuwe_regels_brengpunt Ureterp

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.