Sportverenigingen gezocht voor kennismaking jeugd

sportVoor de sport- en gezondheidsprojecten ‘Lekker Fit! Fryslân’ (basisonderwijs) en ‘Dubbel30’ (voortgezet onderwijs) zoekt de gemeente sportverenigingen en andere sportaanbieders in Opsterland, Oost- en Weststellingwerf.

Het doel is om kennismakingsactiviteiten aan jongeren aan te bieden. Sport Fryslân en de gemeenten willen samen met de sportverenigingen ervoor zorgen dat jongeren meedoen aan sportactiviteiten en lid worden van een sportvereniging.

Clinics en kennismakingsactiviteiten

De gemeenten en Sport Fryslân zoeken lokale sportverenigingen die clinics op school of kennismakingsactiviteiten bij de sportvereniging willen organiseren voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Dit biedt voor de vereniging een goede gelegenheid om reclame te maken voor de eigen sport, met de mogelijkheid om meer leden te werven.

Aanmelden

Sportverenigingen die een kennismakingscursus willen aanbieden in het schooljaar 2013-2014 kunnen zich aanmelden t/m 17 januari 2014 op www.sportfryslan.nl/aanmelden. Via de websitewww.sportpas.nl presenteren we het sportaanbod en kunnen kinderen zich vanaf 10 februari 2014 rechtstreeks voor de cursus aanmelden. Deelnemende sportverenigingen ontvangen een vergoeding voor het aanbieden van de cursus.

Meer informatie

Geïnteresseerde sportverenigingen kunnen voor vragen contact opnemen met: Sport Fryslân, Inge Rundervoort (coördinator ‘Zuidoost Friesland in Beweging!’), telefoon (0513) 630 686 of e-maili.rundervoort@sportfryslan.nl.

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.