Opsterlands Belang wethouder Anko Postma wordt de nieuwe burgemeester van Tubbergen

Opsterlands Belang is trots dat onze wethouder en voormalig partijvoorzitter Anko Postma door de gemeenteraad van Tubbergen wordt voorgedragen om eind September 2023 burgemeester van Tubbergen te worden. Tubbergen is net als Opsterland een plattelandsgemeente en we gunnen deze gemeente ‘onze’ Anko als bekwame en betrokken burgervader. We zijn ervan overtuigd dat hij zich, met al zijn kennis en ervaring, met dezelfde vastberadenheid zal inzetten voor de belangen van de inwoners van Tubbergen als hij altijd heeft gedaan voor Opsterland.

Anko heeft in de afgelopen 6 jaren zich keihard ingezet om mooie en menselijke oplossingen voor soms complexe bestuurlijke uitdagingen te vinden. Zijn passie en inzet zijn bewonderenswaardig. Als politieke partij gaan we onze wethouder dan ook enorm missen als politicus én als persoon. We willen hem bedanken voor zijn toewijding aan onze partij en voor zijn onvermoeibare inzet.

We wensen Anko alle succes en plezier toe in zijn nieuwe rol als burgemeester!

De komende periode zal Opsterlands Belang op zoek gaan naar een nieuwe wethouder. We gaan op zoek naar een gedreven en betrokken persoon die zich met dezelfde verbindende passie zal inzetten voor onze mooie gemeente Opsterland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.