Woonoffensief Fryslân in Beetsterzwaag. Oproep aan ondernemers!

stagnerende woningbouwDe gemeente organiseert op zaterdag 15 februari 2014 van 10.00 -15.00 uur  een woonmarkt in zalencentrum De Buorskip, Vlaslaan 26 in Beetsterzwaag. Diverse organisaties geven informatie en advies over de aankoop van een eigen woning.

De woonmarkt vindt plaats in alle gemeenten in Friesland en is onderdeel van het Woonoffensief Fryslân. Wilt u als ondernemer ook een bijdrage leveren? Dat kan!  Het woonoffensief is een initiatief van de provincie Fryslân. Hiermee hoopt de provincie een bijdrage te leveren aan het vlot trekken van de stagnerende woningmarkt.

Het Woonoffensief bestaat uit een actiedag op zaterdag 15 februari 2014 en aansluitend een actieperiode van 4 weken tot 15 maart 2014. Het gaat om woningen tot maximaal € 200.000,-. Naast informatie over het kopen, bouwen, verbouwen en financieren van een woning gaat het met name ook over verschillende acties en regelingen die er in dat kader zijn.

Oproep voor ondernemers

U kunt als ondernemer uit Opsterland deelnemen aan de woonmarkt. In De Buorskip zullen marktkramen worden geplaatst die benut kunnen worden voor de informatieverstrekking. Denk aan informatie over aankoop, verbouwen, energie besparen, woningverbetering, zonnepanelen, financieel advies,etc. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Wel dagen wij u uit om met een op het thema toegespitste actie te komen. Wilt u aan deze dag een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Jan René van der Hoek, telefoon (0512) 386 340, e-mail: janrene.vander.hoek@opsterland.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari 2014.

Gerelateerde berichten

woudklank-gemeente-opsterland-oliemannetje-huizenmarkt

cpos-nieuwekansen-voor-woningbouw-in-de-dorpen

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.