Storm blaast verkiezingsborden door ruiten dorpshuis Jonkerslân

stormSneue bak voor het campagneteam van Opsterlands Belang. Vorig weekend werd op de hiervoor aangewezen locaties in Opsterland een flink aantal verkiezingsborden geplaatst, maar die zijn al weer weg.

Op verzoek van de gemeente moesten de borden vandaag (vrijdag) weer verdwijnen. De gemeente nam de maatregel vanwege de zuidwesterstorm die op komst is.

Voor Jonkerlân was het al te laat. Daar klapte de complete stellage door de ruiten van het dorpshuis. Niemand raakte gewond, maar ook hier geldt: sneue bak.

Verzoek

Omdat de borden van Opsterlands Belang bovenop de stellages van de gemeente zijn geplaatst en hierdoor veel blijken wind vangen, heeft de gemeente Opsterlands Belang verzocht de posterborden los te schroeven.

Tijdelijk

De borden liggen nu tijdelijk opgeslagen in de loods van raadslid Hans de Jong in Langezwaag. Maandag, als de wind is gaan liggen, worden ze weer teruggeplaatst. Ook het doek bij de bouwput van Centrum Oost in Gorredijk is tijdelijk verwijderd. Dit laatste geldt ook voor het doek dat de VVD daar had opgehangen.

Dit bericht heeft 2 reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.