Nog maar weinig lokale ondernemers bij Huistest.nl

ouderen duimenDe Huistest is een praktisch online instrument, waarmee mensen hun woning gratis kunnen testen op toekomstbestendig wonen. Ook wordt advies gegeven over verbeterpunten. Voor de uitvoering van verbeterpunten kunnen mensen direct terecht bij de aangesloten bedrijven.

De gemeente Opsterland doet mee met Huistest.nl. Via Huistest.nl kunnen ondernemers zich gratis aanmelden als leverancier.  Tot nu toe is dat nauwelijks gebeurt.

Wanneer inwoners via de website de Huistest doen, kunnen zij direct aangesloten ondernemers in de buurt vinden. Op die manier is altijd bekend welke onderneming verbeterpunten aan het huis kan uitvoeren. Wil de huistest ook voor lokale ondernemers een succes worden, dan zullen ze zich aan moeten melden.

Informatiebijeenkomst

De gemeente Opsterland nodigt u in het voorjaar uit voor een informatiebijeenkomst over de Huistest. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Trijntje Köhler, telefoon (0512) 386 333, e-mail: trijntje.kohler@opsterland.nl.

Gerelateerd bericht

ondernemers-organisaties-gevraagd-themadag-wonen-veiligheid-comfort-technologie

Gerelateerde site

Huistest.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.