Mantelzorgers gezocht om ze te verrassen

mantelOpsterland is op zoek naar mantelzorgers. Op de Dag van de Mantelzorg wil de gemeente de mantelzorgers als blijk van waardering graag verrassen met een persoonlijk pakketje.

Opsterland wil graag zoveel mogelijk mantelzorgers bereiken. Bent u zelf mantelzorger of kent u er één in uw omgeving? Meld u dan aan bij Timpaan Welzijn via e-mail inforegiooost@timpaanwelzijn.nl t.a.v. Yvonne Suiveer of bezoek de website van Mantelzorg Opsterland.

De Dag van de Mantelzorg is dit jaar op zaterdag 9 november. Vrijwilligers vanmantelloes de dorpssteunpunten, het Rode Kruis, de Zonnebloem, de Ouderenbond, de Friese Wouden en Stichting Present staan in de startblokken om de het pakketje te bezorgen.

Bon

Het persoonlijk pakketje bestaat uit een mantelzorgpluim in de vorm van een bon, die door een ieder naar believen kan worden besteed.

Yes We Care

Dit jaar heeft de Dag van de Mantelzorg het thema: Yes We Care! In het Nederlands gezegd: Ja, we zorgen voor elkaar. De slogan doet een appèl op iedereen die om een zorgvrager heen staat.

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.