Gratis kerstdiner voor minima in De Vrolijke Keizer Gorredijk

vrolijke keizerMinima in Opsterland kunnen donderdag 19 december in restaurant De Vrolijke Keizer in Gorredijk aanschuiven voor een gratis kerstdiner. De feestelijke maaltijd wordt georganiseerd door Stichting Thuiszorg Diensten Centrale (TDC) in samenwerking met Thuiszorgteam De Schakel, Stichting Voedselbank Opsterland en diverse sponsoren.

Lastige situaties 

TDC (Stichting Thuiszorg Diensten Centrale) en Thuiszorgteam De Schakel zijn thuiszorgorganisaties die dagelijks bij de mensen thuis komen. Achter de voordeur ontmoeten zij vaak mensen in lastige situaties. Zo ligt bij mensen met een kwetsbare gezondheid en weinig financiële middelen de eenzaamheid vaak op de loer.

Groot succes 

Vorig jaar organiseerde TDC voor deze doelgroep een kerstdiner in Steenwijkerland, deze avond was een groot succes. Daarom zijn er dit jaar weer kerstdiners, deze keer in verschillende gemeenten, waaronder Opsterland. Het diner, inclusief drankjes, is voor de deelnemers kosteloos, alcohol wordt niet geschonken.

Aanmelden 

De avond is bedoeld voor mensen die zelf niet de mogelijkheid of de middelen hebben om van een lekker en gezellig kerstdiner te genieten. We zich wil aanmelden voor het diner moet er snel bij zijn, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij het zorgloket van TDC, telefonisch via 0521-535444 of per mail info@tdczorg.nl. TDC staat ook open voor initiatieven van derden die eveneens iets willen betekenen voor Opsterlanders met een krappe beurs. (bron Woudklank)

Gerelateerd bericht

teyens-fundatie-steunt-voedselbank

Gerelateerde sites

voedselbankopsterland.nl

www.tdczorg.nl

thuiszorgteamdeschakel.nl

www.devrolijkekeizer.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.